X
Utskrift

NLP har styrket bemanningen

Det har blitt ansatt 3 nye medarbeidere som startet hos oss før sommeren, dette for å styrke bemanningen i NLP.

 

 

Frode Kirkestuen er ansatt som Key Account Manager (KAM) i markedsavdelingen. Vi har sett behovet for en ressurs for mer oppsøkende salgsarbeide og valget falt på Frode. Han kommer fra en tilsvarende rolle i Chep Norge, og har av den grunn god erfaring med en tilsvarende Returordning.

Håkon Cook er ansatt som logistikkplanlegger for å styrke avdelingen som fra før har bestått av Jostein og Torfinn. Logistikk er vår viktigste suksessfaktor, og vi har sett behovet av å sikre den avdelingen med tilstrekkelig kompetanse for å håndtere opp til 100 trailere som skal til og fra våre kunder. Håkon kommer fra Vink AS som er leverandør av plastprodukter, hvor Håkon hadde arbeidsområdene innen for lager og transport

Ole Hæsken er ansatt som teknisk leder og Ole har allerede fått en viktig rolle med alt det tekniske utstyret som skal på plass i vår nye driftstasjon på Fugleåsen, og i flytteprosessen fra Futurum. Ole kommer fra Eiva Safex AS som Service Engineer. Ole har innehatt liknende roller i flere selskaper og har lang og bred erfaring fra drift og vedlikehold.

Vår nye driftsstasjon er et stort og teknisk krevende anlegg, og Ole blir en viktig ressurs under oppstart og drift framover.

 Vi er sikre på at våre nyansatte vil bidra til at våre kunder skal få en fortsatt god opplevelse med NLPs Returordning.

 

Nyhetsarkiv