X
Utskrift

Ny NLP kundeWEB fom 4.april!

******************** VIKTIG INFORMASJON ! ****************
Kjære Kunde
Mandag 4. april har Norsk Lastbærer Pool AS lansert ny kundeWEB. Den nye kundeWEB'en inneholder en rekke forbedringer og forenklinger i forhold til tidligere versjon. Alle registrerte aktive brukere av WEB-løsningen skal ha fått tilsendt nytt passord på den registrerte e-mail adressen i vårt system.
Den enkelte bruker kan da logge seg inn med det samme bruker-ID og det tilsendte passordet på samme sted under www.nlpool.no.
En av flere nyheter vil være at hver enkelt bruker selv kan administrere sitt eget passord. 
Skulle det oppstå problemer vil vi i NLP sitte parat til å hjelpe, sendt mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 815 68 999!
NB! Det er meget viktig å lese detaljene i denne overgangen, gå inn på "les mer" under!

NLP’s nye WEB-løsning inneholder en helt ny rapportgenerator.
Pga. prioriteringer i implementeringsfasen, vil rapportene bygges fortløpende i løpet av april. 
Dette betyr at viktige rapporter som Fakturagrunnlag/Fakturakopier, NLP-saldo og NLP-transaksjoner ikke vil være tilgjengelige i løpet av de første dagene etter oppstart.
Vi ber alle som ønsker må ha rapporter i denne perioden må bestille dette gjennom NLP, sendt beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
 • Påloggingen til ny løsning skjer via www.nlpool.no (øverst til høyre som før)

 • Husk å benytte tilsendt passord sendt på mail 2.april. Hvis du ikke har mottatt denne passordmailen, kan det skyldes følgende:
  - Din brukerID er knyttet opp mot en annen e-mailadresse
  - Du benytter en annen brukers ID 
  Hvis passordet ditt ikke fungerer, vil kundeWEB’en gi en veiledning i hvordan dette kan løses.

 • NLP’s nye løsning er laget for å fungere på alle internettlesere (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera etc). Når det gjelder Internet Explorer, kan løsningen kjøres på versjon 7 og høyere. De brukere som har versjon 6 eller lavere av Internet Explorer, må oppgradere denne til en nyere versjon (pr. i dag brukes Internet Explorer 6 eller eldre på kun 0.7% av alle maskiner i Norge)

 • Selv om de fleste brukere er godt kjent med begreper og prinsipper i NLP’s nåværende løsning samt at ny løsning er bedre på flere områder, velger NLP å forberede alle brukere godt ved å inkludere videoopplæring i løsningen.
  Videoene varer 1-2 minutter og viser enkelt hvordan man håndterer forskjellige elementer i løsningen! Disse er enkelt tilgjengelige på forsiden i ny løsning.

 • Opprydding i brukerregisteret
  NLP oppfordrer alle superbrukere/administratorer til å kontrollere og rydde opp i brukerregisteret sitt. Dette gjøres enkelt i løpet av få minutter. Risikoen ved å ikke gjøre dette er at medarbeidere som har sluttet fremdeles har tilgang til løsningen og deres firmadata!
  Brukere som har sluttet settes inaktive med et enkelt klikk.

WEB-løsningen er bygget opp helt fra grunnen av og en rekke forbedringer er gjort for å forenkle arbeidet for våre kunder.
 • Raskere registreringer
  Registrering av bestillinger og vareleveranser vil kunne utføres raskere, noe som medfører spart tid for våre brukere.
 • Mer visuelt brukergrensesnitt
  Oversiktlige registreringsbilder med enkle tabellvisninger av transaksjoner gir en god oversikt over lastbæreroperasjonen mot NLP
  Færre skjermbilder som gir bedre oversikt, nå får man kun fire hovedbilder: Bestilling, Vareleveranser, Mottak og Ekspedisjon.
  Klare varsler om uenigheter vises på forsiden, et klikk og disse vil vises! Mail om uenigheter kan også sendes.
 • Bedre administratormuligheter
  Kundeadministrator hos den enkelte bedrift kan enkelt opprette brukere, endre brukere og sperre brukere som har sluttet. Enkel passordhåndtering gjøres med et klikk!
  Mulighet for å opprette alternative leveringsadresser for lastbærerlass. 
 • Nye hovedfunksjoner
  NLP introduserer nå butikkregnskap. Etter avtale med grossistene, kan industribedriftene melde lastbærere direkte mot butikk (direkteleverende leverandører)
  En helt ny rapportgenerator vil bli tilgjengelig for alle våre kunder i løsningen. Rapporter og analyser genereres on-line over fritt valgt periodeintervall og vises i tabellform på skjerm. Informasjonen kan eksporteres til Excel, PDF etc. (rapportgeneratoren blir først tilgjengelig ultimo april)
 • Hjelpevideoer for best mulig kompetansebygging rundt ny løsning og best mulig bruk av denne!

 

Nyhetsarkiv