X
Utskrift

Hvordan bli kunde?

For å bli kunde hos Norsk Lastbærer Pool ønsker vi at du leser avtaleskjema, avtalebetingelser og NLP regler først. Deretter skal kundeavtalen undertegnes og sendes i retur til Norsk Lastbærer Pool AS elektronisk via mail eller med post. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Deretter må du opprette en kundeforespørsel for selskapet ditt over internett - se opprett kundekonto.

For å kunne sende inn en slik forespørsel, må man være registrert hos GS1 med alle lokasjoner (GLN) som man planlegger å ha med i returordningen til NLP.

Ta kontakt med www.gs1.no for å bestille GLN for deres lokasjon(er) hvis dere ikke har allerede. Etter at GLN er opprettet hos GS1, tar det en dag før disse er synlige for en kundeforespørsel hos NLP.

Sertifiseringsskjemaet er for alle kunder som ønsker å ta i bruk NLP Plastpall, og er en testprosedyre dere må utføre på egne anlegg. Dette er for å sikre at NLP Plastpall kan fungere godt i deres systemer dersom du har et full- eller semiautomatisk anlegg. Skjemaet veileder dere gjennom testen. Når den er utført, signerer dere skjema, og returnerer til oss.

Når både korrekt avtaleskjema er mottatt og kundeforespørsel er sendt inn via nettet, vil vi opprette kundeforholdet. Brukernavn og passord sendes automatisk til kontaktpersonen som er oppgitt som administrator. Vi tilbyr også opplæring i vår kundeweb, enten via telefon, webseminar eller ved besøk.

Denne administratoren kan selv opprette nye lokasjoner og brukere knyttet til sitt selskap.

Ønsker du å bruke våre plastkasser? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

  1. NLP avtaleskjema Pall
  2. NLP avtalebetingelser Pall
  3. NLP regler for Pall
  4. Opprett kundekonto
  5. Sertifiseringskjema NLP Plastpall